3 Uurkes vurraf met DJ Onslow

3 Uurkes vurraf met DJ Onslow

3 Uurkes vurraf is een begrip bij Omroep Brabant en carnavalvierend Nederland, maar ook deoptocht.nl heeft 3 Uurkes Vurraf.

DJ Onslow komt naar het Moesland om jullie extra warm te laten draaien voor het mooiste feest van het jaar. 3 Uur lang carnavalskneiters en slappe klets. 🎉🎶 Luisteren dus! Donderdag 8 februari rond 19.00 uur via https://deoptocht.nl/radio

3 Uurkes vurraf met DJ Onslow

Wa is er nou mooier dan ouwverwetste carnavalsploatjes? Krek! Ouwverwetste carnavalsploatjes oan mekare gezeverd deur Onslow zelluf! Dus bende bezig in de bouwschuur vanavond? Slinger dan es ekkes rap https://www.deoptocht.nl/radio oan.

Ik zet d’n Taunus alvast richting Schoijk. Na ’t betalen van unne kwak dozen Bouwmanballen oan de ploateboas heb ik unne tijdelijke transfer gemakt noar dé carnavalszender van Moesland! Deoptocht.nl Vanaf 19.00 slinger ik die lekkere ouwe kneiters de stream op doar. Dus ik zou zegge: LUISTEREN en inhaken. (Ps. Ik meug nie vloeken doar, dus da wordt godver ’n uitdaging, da zeikoe!)

Dj Onslow