Carnavals Top 66 4 februari vanaf 12.30 uur

Carnavals Top 66 4 februari vanaf 12.30 uur

De lijst is compleet, de carnavals top 66 van het Moesland is bekend. Er waren zoveel inzendingen dat we wel een heel weekend kunnen vullen met jullie top 11’s. Maar we hebben het beperkt tot een carnavals top 66 en die wordt uitgezonden op zondag 4 februari vanaf 12.30 uur. Luisteren kan via deoptocht.nl/radio

Mooie lijstaanvoerder carnavals top 66
Het was een spannende strijd tussen de nr. 1 en de nr. 2 van de lijst. Dagelijks werd er stuivertje gewisseld om de eerste plek. Mooi om te zien was ook het verschil van carnavalsnummers die ingediend werden. Van ‘Ik ben de aardappel’ tot ‘Tussen Herpen, Zeeland en de Reek’ naar ‘Overal lagen peuken’. Wat de eindlijst is geworden kun je zondag beluisteren, mooi om lekker voor te gloeien in de bouwschuur voor de aankomende carnaval. Want dat is het bijna!