Carnaval Loverz maakt zich op voor zesde editie in het Moesland

Zesde editie van Carnaval Loverz

Aankomende carnaval bouwt Carnaval Loverz voor de zesde keer een feest voor de middelbare schooljeugd uit het Moesland en de regio. Ook de editie van dit jaar kent weer een bijzonder programma.

In zowel het Moesland als de rest van de regio is Carnaval Loverz de afgelopen jaren echt een begrip geworden. Steeds meer jongeren weten dit gezellige carnavalsfeest te vinden, waar ze elkaar kunnen ontmoeten om samen feest te vieren. Komende carnaval gaat het feest weer als vanouds drie avonden los. Op zaterdagavond en zondagavond in de Spiegeltent op het evenemententerrein in het centrum van Schaijk. Op maandagavond is Shique de Luxe the ‘place to be’. Heel bijzonder, want veel ouders kennen dit nog vanuit de tijd dat zij jong waren en het nog de naam Plaza Rockefeller had. De tickets zijn alleen via www.carnavalloverz.nl te bestellen en op het moment van schrijven zijn alleen nog dagtickets (12,50 per stuk) verkrijgbaar voor zaterdagavond 10, zondagavond 11 en maandagavond 12 februari. De combitickets voor drie dagen zijn inmiddels allemaal uitverkocht.

Line-up
Carnaval Loverz heeft ook dit jaar weer een geweldige line-up met de volgende artiesten:Zaterdag 10 februari Spiegeltent ‘plein Jumbo’ Schaijk: Vincent Visser, Hals over Kop, Row da Coppa & Billy Balboa, Mystery DJ.Zondag 11 februari Spiegeltent ‘plein Jumbo’ Schaijk: Joyliana, Partycrashers, DJ Rickert, The Partytigers.Maandag 12 februari Shique deLuxe Schaijk: Bram-Stefan-Jean, Sjieke Bazen, Row da Coppa & Billy Balboa, Renzo,
Daarnaast blijven er nog vele uren feest in de Spiegeltent over, waarbij de horeca een programma verzorgt.

Kijk voor meer info en het bestellen van tickets op www.carnavalloverz.nl.

Bron: Arenalokaal