Ge Kekt Mar en Goei Geknoei doneren aan Alpe d’HuZes

Ge Kekt Mar en Goei Geknoei doneren aan Alpe d’HuZes

De Schaijkse carnavalsverenigingen Ge Kékt Mar en Goei Geknoei mogen hun wagens voor de Moeslandse optocht bouwen in de schuur van Bert de Bruin uit Reek. Als dank voor het beschikbaar stellen van de bouwlocatie zamelden de beide verenigingen een geldbedrag van 555 euro in en doneerden dit afgelopen week aan Berts Top 10 Team, dat op donderdag 6 juni deelneemt aan Alpe d’Huzes.

Tien jaar geleden zag het leven er voor Bert de Bruin heel anders uit, toen hij de diagnose ‘kanker’ kreeg. “Gelukkig kan ik het navertellen. Ik ben inmiddels genezen verklaard en beleef nu mijn bonusjaren”, vertelt Bert. Dankzij de ontwikkelingen, onderzoeken en zelfs experimentele behandelingen heeft Bert de ziekte overleefd. “Ik wil hier graag bij stilstaan en mijn dankbaarheid tonen naar het KWF. Zonder hen waren onderzoeken en behandelingen niet mogelijk geweest. Ook staan wij stil bij allen die te maken hebben met kanker. Want iedereen kent wel iemand – man, vrouw, broer, zus, vriend, vriendin, collega of wie dan ook – die te maken heeft gekregen met kanker. Om het KWF te steunen doen wij mee aan Alpe d’Huzes, het jaarlijkse evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.”

Berts Top 10 Team
Met een team van 10 leden gaan Bert de Bruin, Mariëlle de Bruin-Van de Ven, Anita Gevers, Gite de Bruin, Rens de Bruin, Chris School, Gea van Poppelen, Thijs Gevers, Joep de Bruin en Martien van Poppelen op donderdag 6 juni wandelend, lopend en/of fietsend de fameuze Alpenreus beklimmen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1.100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9 procent. Fietsers gaan maximaal zes keer omhoog en wandelaars maximaal drie keer.

Doneren
Wil je het goede doel van Berts team steunen? Doneer dan een bedrag via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bertstop10team.

Bron: Arenalokaal