Jubileumedities Moesblad en stickerboek

Jubileumedities Moesblad en stickerboek

Wat een feest! Normaal gesproken ben ik al blij met het Moesblad, maar in dit jubileumjaar worden we dubbel verwend met ook een prachtig stickerboek.
Twee weken voor carnaval komen leden van Stichting Carnaval de Moeslanden, Jeugdcarnaval Schaijk en de hofkapel langs met het Moesblad.

Het Moesblad staat dit keer in het teken van het 66 jarig jubileum en dat kun je zien! Een prachtig Moesblad met een schitterende cover en ook nog eens een uitklappagina. Kosten nog moeite zijn gespaard om het tot een schitterend jubileumboek te komen en dat is zeker gelukt. Dat wordt weer vele avonden in het Moesblad duiken om alles te kunnen lezen. Complimenten aan de commissie krant!

Stickerboek 66 jaar Moesland

En of dat nog niet alles was, is er ook een stickerboek gemaakt met alle facetten die het Moeslands carnaval in 66 jaar heeft voortgebracht. Voor het maken van een jubileumboek werden al vroeg de koppen bij elkaar gestoken door Albert Heijn Schaijk en de commissie jubileumboek. Vele uren spitten door het archief, uitzoeken van de foto’s, teksten schrijven en natuurlijk een prachtige passende vormgeving maken voor dit stickerboek. Maar het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf 😉

Het mooiste moet nu nog komen, er staan 216 lege vlakken in en die moeten nog gevuld gaan worden. Bij Albert Heijn Schaijk krijg je bij iedere 10 euro aan boodschappen een stickerzakje. Dat wordt dus sparen om te kijken wat iedere pagina voor prachtige foto’s heeft.

Gezien de vele mooie reacties kunnen we als commissie wel stellen dat het een schot in de roos is.