Optocht Schaijk 2023

Fotografen optocht Moesland gezocht

Nog 16 dagen en dan trekt de ‘schonste optocht van hiejel de wirreld’ door de straten van Schaijk. Voor de grote Moeslandse optocht ben ik nog op zoek naar enthousiaste fotografen die het leuk vinden om foto’s te maken van feestende mensen, deelnemende clubs, individuelen en uiteraard de wagens en loopgroepen; kortom de optocht! Mocht je nog meer tijd hebben en ook het opbouwen van de wagens willen fotograferen? Heel graag!

Al jaren kan ik gebruik maken van de hand- en spandiensten van Moeszakken die niet actief deelnemen aan de optocht, maar zo toch hun steentje bijdragen. Ook mensen buiten Schaijk leveren hun foto’s aan om deze te laten plaatsen op deoptocht.nl en dat mag nu natuurlijk weer, graag zelfs!

Foto’s
De foto’s worden gebruikt voor deze site en alle andere uitingen van deoptocht.nl.
Iedereen die foto’s aan wil leveren krijgt eeuwige roem en wordt gruwelijk bedankt. Er staat geen vergoeding tegenover. Je moet het gewoon leuk vinden om foto’s te maken van dit unieke evenement.

Interesse?
Indien je interesse hebt dan kun je me mailen (info@deoptocht.nl). Dan maken we een afspraak over de aanlevering en hoe aan te leveren.

Optocht Schaijk 2023

Optocht Schaijk 2023

Optocht Schaijk 2023