Meezingmiddag met Tiona

Meezingmiddag met Tiona

Op carnavalszonsdag 11 februari verzorgt smartlappenkoor Tiona (Thuis is ook niet alles) in Schaijk een meezingmiddag. Het evenement vindt plaats na afloop van de kinderoptocht, van 15 uur tot ongeveer 18 uur.

“Veel trouwe bezoekers hebben deze meezingmiddag vorig jaar gemist, dus het is fijn dat dit gezellige feest dit jaar weer kan plaatsvinden”, laat het smartlappenkoor weten aan Arena. “Het gebeurt dit jaar in de Moeshütte, de tent voor dorpshuis De Phoenix, zodat veel mensen kunnen meedoen.”

Voor Schaijk en omstreken
Deze middag is speciaal bedoeld voor de mensen uit Schaijk en omstreken. “Voor mensen die wel graag carnaval vieren, maar die zich liever niet wagen in een grote springende feestmeute op boenkeboenk-muziek. En natuurlijk ook voor iedereen die van het zingen van smartlappen en levensliederen houdt. Iedereen is welkom, hoe meer mensen komen meedoen, hoe meer schik.”
De entree is gratis. Er wordt voor gezorgd dat de meeste mensen kunnen zitten.

Lekkere meezingers
Tiona zingt vier keer een half uur allerlei lekkere meezingers. Er zijn speciale meezingboekjes gemaakt voor deze gelegenheid, zodat alle aanwezigen kunnen meedoen. In de pauze zorgt een discjockey voor bijpassende muziek.

Bron: Arenalokaal.