Willemke de Moesnar

Ziekenbezoek in het Moesland

Carnaval vieren doe je met zijn allen! Het gaat verder dan het samen proosten in de kroeg, maar helaas kan niet iedereen daarbij zijn. Er zijn genoeg Moeszakken en Moeszakinnen die niet aan kunnen sluiten bij de polonaise. Sommigen van hen zijn ziek, wat ouder of kunnen gewoon een steuntje in de rug gebruiken. Ken je zo iemand en wil je hem of haar ook bij het carnaval vieren te betrekken? Geef hen dan op voor het ziekenbezoek!

Ook dit jaar hebben de Prinselijke echtparen met hun gevolg het Ziekenbezoek op hun agenda staan. Op vrijdagmiddag 9 en zaterdagochtend 10 februari komen zij met alle plezier even bij deze mensen langs. Zij worden verblijd met een glimlach, een dansje en een kleine carnavalsattentie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd) prins en prinses een bezoekje brengen.

Wanneer je iemand op wil geven, doe dat dan uiterlijk 5 februari. Opgeven kan per mail (ziekenbezoek@moesland.nl).