Geniet in verwarmde Moestempel van de Schaijkse carnavalsoptocht

Geniet in verwarmde Moestempel van de Schaijkse carnavalsoptocht

Wie slecht ter been is of niet lang kan staan, maar toch graag wil genieten van de grote Moeslandse optocht, kan ook in 2024 weer gebruikmaken van de verwarmde Moestempel. Deze verwarmde tribune is een beschutte en comfortabele plek om de stoet van kleurrijke carnavalswagens te aanschouwen.

Loopgroepen, wagens, muziekkapellen; de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune. Ook dit jaar staat de Moestempel op een locatie aan de Schutsboomstraat. Het is niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt het publiek voorzien van een lekker hapje en een drankje. De optocht start om 13.30 uur. De tribune opent om 12.30 uur.

MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval de Moeslanden deze mogelijkheid inmiddels voor de veertiende keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor onder andere mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, en hun begeleiders, maar ook anderen zijn van harte welkom.

Kaartverkoop op 31 januari
Kaarten voor de Moestempel kosten 11 euro en worden verkocht op woensdag 31 januari van 9.30 tot 12.30 uur in dorpshuis De Phoenix. De kaarten dienen contant te worden betaald.

Bron: Arenalokaal