Onderzoek sociale impact carnaval

Onderzoek sociale impact carnaval

Een ingezonden bericht voor een onderzoek naar de sociale impact van carnaval:

Mijn naam is Stijn van Helmondt, socioloog en momenteel ben ik bezig met de Master ‘Social and Cultural Science’ aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de sociale impact van carnaval en corso. Momenteel ben ik bezig met het verzamelen van de data over het carnaval. Hiervoor heb ik een vragenlijst opgesteld, het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Het is van groot belang dat zo veel mogelijk mensen de vragenlijst invullen.

Ik ben op zoek naar mensen die wel EN mensen die niet bezig zijn met het voorbereiden van en/of deelnemen aan de carnavalsoptocht. Het is belangrijk om te onthouden dat de vragenlijst als individu ingevuld moet worden en niet als hele groep zijnde.

U zou mij enorm helpen als u ook meedoet aan dit onderzoek? Vul de vragenlijst in door op deze link te klikken of door de QR-code te scannen.

Geef uw mening over carnaval!