Bezorging Moesblad 2024

Bezorging Moesblad 2024

Ook dit jaar verschijnt er weer een schitterende carnavalskrant in het Moesland. Deze keer een speciale jubileumeditie, vanwege 66 jaar carnaval in Schaijk. De drukproef werd op donderdag 11 januari aangeboden aan Prins Djarek en Prinses Senne. De krant wordt op 26, 27 en 28 januari huis-aan-huis verspreid, ook in de buitengebieden. “We brengen dan trouwens niet alleen het Moesblad rond, maar ook een prachtig verzamelalbum waarvoor stickers gespaard kunnen worden bij Albert Heijn Schaijk. Een album dat ook geheel in het teken staat van 66 jaar Moeslands carnaval”, geeft Peter Klievink van de Commissie Moesblad aan.

De carnavalskrant staat weer vol met vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Djarek d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. Bijzonder onderdeel van de krant is zoals altijd het Jeugdmoesblad, waarin Jeugdprins Thomas en Jeugdprinses Nour en hun hele gevolg zich voorstellen.

Peter Klievink: “Wat ook bijzonder is, is dat wanneer men een ‘NEE-NEE’ sticker heeft en toch het Moesblad en het stickeralbum wilt ontvangen, men dan bijgaande ‘JA-JA’ sticker goed zichtbaar op de brievenbus moet plakken. Liefst even over de ‘NEE-NEE’ sticker heen.”

De leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval of de Boeremoeskapel vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor de zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen een bijdrage zeer op prijs.

Wie niet thuis is, kan via de QR-code in de carnavalskrant altijd nog een vrijwillige bijdrage doen. Ook kan men een bijdrage in de bus doen bij de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn, Jumbo of De Spijker. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.

Onverhoopt geen carnavalskrant ontvangen? Stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl en ontvang er alsnog een in de bus.

Bron: Arenalokaal