Jij bepaalt de Moeslandse carnavals top 66!

Jij bepaalt de Moeslandse carnavals top 66!

Er wordt volop gebouwd, de eerste pronkzitting is geweest (en die was zeer schon!) en het Moesblad is bijna klaar om rondgebracht te worden. Kortom; het is bijna carnaval. En bij carnaval hoort muziek, heel veel muziek. Muziek zorgt voor verbinding, gezelligheid en natuurlijk een kei mooi feest. En daarom dit jubileumjaar de Moeslandse Carnavals Top 66!

Herinneringen aan carnaval
Herinneringen aan de optocht of prijsuitreiking? Of als je lekker wil meezingen? Gelachen op een ‘paard in de gang’? Emoties bij Tieske en de Lamme Herders? Alles kan een reden zijn om jouw favoriete carnavals-/feestnummer in jouw top 11 te zetten.

Zondag 4 februari wordt op deoptocht.nl/radio de Moeslandse carnavals top 66 uitgezonden en jij mag bepalen welke nummers daarin komen.

Insturen is kans maken op prijzen
Stuur jouw top 11 in en maak kans op een mooie prijs.
Ga snel naar https://deoptocht.nl/radio en stuur jouw top 11 in!
Onze Prins der Moeslanden was de eerste om zijn top 11 in te sturen dus kun jij zeker niet achterblijven.