Jureren en Juryvergadering: Masterclass Moesacademy 2024

Moesacademy 2024 van start bij Bras Schaijk

De Moesacademy 2024 gaat vanavond van start bij Meetingpoint Bras in Schaijk, de aanvang is 20.00 uur.
Het thema van deze bijeenkomst is jury en de juryvergadering. Rob van der Zwaluw, de kartrekker achter de Moesacademy, vertelt; “Het is een ondergeschoven kindje, vaak wordt er een deelname ingestuurd tijdens het inschrijven wat niet goed onderbouwd is en/of helemaal geen uitleg heeft. Tijdens deze masterclass jureren is er ook een lid van de jury aanwezig om uitleg te geven en al jullie vragen te beantwoorden”.

Vrije inloop Moesacademy
Nu dat de ruimte waar de masterclass wordt gegeven bij Bras Schaijk is, kunnen (naast degene die zich al aangemeld hadden) nu ook andere geïnteresseerde aanschuiven. De toegang is uiteraard gratis. De Moesacademy wil Stefan en Lean van Ras heel erg bedanken voor het belangeloos beschikbaar stellen van de ruimte.