Wie gaat de Gouden Knipoog 2024 winnen?

Wie gaat de ‘Gouden Knipoog’ winnen?

De Oelewappers stonden erom bekend; levende koppen en poppen waarbij alles bewoog. Van handen tot lippen en ogen en dit jaar, in het 66e levensjaar van Stichting Carnaval de Moeslanden, zijn de bewegende ogen weer terug. De zgn. ‘Gouden Knipoog’, die in het leven is geroepen door Bas Griffioen (oud mini Oelewapper) zal tijdens de prijsuitreiking worden overhandigd aan degene met de mooiste knipoog. En misschien dat de grondlegger de prijs wellicht nog zelf komt overhandigen.

Ut Nauwt Nie
Carnavalsvereniging Ut Nauwt Nie zag de oproep van Bas en zijn ermee aan de slag gegaan (zoals te zien is op het filmpje). Maar Ut Nauwt Nie is niet de enige club! Nee, er zijn nog meer carnavalsverenigingen bezig met de knipogen te verwerken. Dus mocht je nog een kop moeten vormen? Of ben je het vergeten? Geen nood, gewoon doen! Het maakt de competitie spannender en je wagen leeft veel meer.

Zie hier de bewegende ogen van 50 jaar geleden: