Jureren en Juryvergadering: Masterclass Moesacademy 2024

Moesacademy 2024: Jureren en juryvergadering

De Moesacademy staat al sinds 2016 als een huis in het Moesland. Vele jeugdige wagenbouwers in de dop hebben de laatste jaren al verschillende dingen geleerd om slimmer, beter en mooiere carnavalswagens te bouwen. Zo was er afgelopen seizoen nog een masterclass schilderen met ervaren bouwers georganiseerd.

Jureren en juryvergadering

Ook dit seizoen is er weer een Moesacademy en het onderwerp wat aan bod komt is jureren. Het is een ondergeschoven kindje, vaak wordt er een deelname ingestuurd tijdens het inschrijven wat niet goed onderbouwd is en/of helemaal geen uitleg heeft. Tijdens deze masterclass jureren is er ook een lid van de jury aanwezig om uitleg te geven en al jullie vragen te beantwoorden. Een unieke kans!

Opgeven bij Rob van der Zwaluw
De avond is vrijdagavond 12 januari. De locatie en het exacte tijdstip wordt nog bekend gemaakt. Opgeven kan via whatsapp op nr. 06 – 34 24 11 30.