Aanmelden voor Moestempel 2024

Aanmelden voor Moestempel 2024

Aanmelden voor Moestempel 2024 kan vanaf nu.

Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op maandag 12 februari 2024 maar bent u slecht ter been of is lang staan geen optie voor u? We hebben dit jaar weer een overdekte, verwarmde “tribune“. Wij bieden u de gelegenheid om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen.
De optocht start om 13.30 uur. U bent van harte welkom op de tribune.
Vanaf 12.30 uur. Dit jaar staan we weer op een locatie in de Schutsboomstraat.

Loopgroepen, wagens, muziekkapellen, de optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken ? Dan kom je gezellig naar het centrum van Schaijk.

MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval de Moeslanden deze unieke mogelijkheid inmiddels voor de 14de keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar U bent ook van harte welkom! Van mensen die begeleiding nodig hebben, wordt verwacht dat ze begeleiding meenemen (brengen) en ook hiervoor een kaartje kopen (entree betalen).
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een gezellige plaats met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij.

Tijdens de optocht wordt u voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Dubbel genieten dus. Wij vragen voor deze middag een kleine vergoeding ad € 11,00 p.p.

Als u aan deze middag wilt deelnemen kunt U zich hiervoor aanmelden. U dient dan het formulier aan de achterzijde in te vullen en in te leveren op woensdag 31 januari 2024 tussen 09:30 uur en 12:30 uur in de foyer van de Phoenix Pastoor van Winkelstraat 11 in Schaijk. Wij vragen U wel om de kaarten contant te betalen!
Maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Het zou dus kunnen zijn dat we u teleur moeten stellen.

Voor meer informatie kunt u bellen met:
Fons Roelofs 06-13209915 of Willie van Esch 06-22018582