Jeugdprins Thomas en Jeugdprinses Nour nieuwe heersers jeugdcarnaval Schaijk

Jeugdprins Thomas en Jeugdprinses Nour nieuwe heersers jeugdcarnaval Schaijk

Tijdens het goedbezochte jeugd 11-11-bal in Partycentrum De Raaf zijn Thomas Voets en Nour Al Eleway bekend gemaakt als de nieuwe heersers van jeugdcarnaval Schaijk. Jeugdprins Thomas en Jeugdprinses Nour gaan samen met het protocol en de raad van 11 er weer een mooi carnavalsjaar van maken. Hoogtepunt is toch altijd wel de rit in de jeugdprinsenwagen tijdens o.a. de optocht en dat zal dit jaar zeker niet anders zijn. Thomas en Nour van harte gefeliciteerd en heel veel plezier!

Club van het jaar
Zoals gebruikelijk wordt er tijdens het jeugd 11-11-bal ook de club van het jaar bekend gemaakt. De aanwezige jeugd kon volop stemmen en na een spannende strijd werd Retteket de club van het jaar!