66 jaar carnaval in Moesland: Moestoer

Oproep 66 jaar carnaval in Moesland: Moestoer

66 Jaar carnaval in Moesland, de voorbereidingen zijn in volle gang. Zo ook Bas Griffioen en die heeft hulp nodig voor informatie over de Moestoer.

Voor de viering van 66 jaar Moeslands Carnaval wilden we aandacht besteden aan de MoesToer zoals die in de jaren ’70 en ’80 elk jaar in de zomer werd gefietst door honderden uitgedoste Moeszakken. Maar net als Rutte lijken er niet veel mensen te zijn die hier nog actieve herinneringen aan hebben… Ik heb hem zelf als 10 jarig manneke nog meegefietst, dus je zou zeggen dat veel mensen van boven de 55 nog wel een beeld zouden moeten hebben bij deze zomers carnavalsactiviteit. Met die mensen komen we graag in contact!

Ben jij of ken jij iemand die nog mooi kan vertellen over de Moestoer van toen, of heb je hem in die tijd misschien wel gewoon mee georganiseerd, neem dan contact op met Bas Griffioen (basgriffioen@home.nl).

Bedankt.