Dr. Langendijk - Moeslands carnaval 1960

Moeslands carnaval 1960

Moeslands carnaval 1960, de allereerste bewegende beelden van deze optocht. En…in kleur! Niks ingekleurd, gewoon de originele kleuren. Een uniek tijdsbeeld van de 2e optocht die in het Moesland werd gelopen. Allemaal vastgelegd door Dr. Langendijk. Door deze beelden is het archief van Stichting Carnaval de Moeslanden in één keer veel mooier geworden. Ik had graag Dr. Langendijk willen bedanken, maar helaas gaat dat niet meer. Wat een prachtig materiaal. Mijn carnaval kan nu al niet meer kapot.

En dan zijn we nu bijna 66 jaar verder en trekt er carnaval 2023 op zondag de jeugdoptocht en Moesmoandag de grote carnavalsoptocht door de straten van Schaijk. De wagens zijn veranderd, maar het plezier en de trots staan nog steeds fier bovenaan!

Iedereen een hele fijne carnaval en geniet van ieder moment!