Optocht Moesland Live bij DTV

Optocht Moesland live op DTV

Optocht Moesland live op TV? Jazeker, de Schaijkse optocht wordt op maandag 20 februari wordt door DTV-Maashorst live uitgezonden. De productie daarvan is in handen van Videoclub Maashorst, voorheen Landerd-TV. Kun je niet bij de optocht Moesland aanwezig zijn dan zie je de optocht voorbij trekken vanaf 13:30 op Ziggo: kanaal 41 / KPN, Telfort en XS4ALL: kanaal 1399 / TriNed: kanaal 501 / T-Mobile: kanaal 789.

Op internet: www.videoclubmaashorst.nl

Sleuteloverdracht
De sleuteloverdracht (voorheen de Erewijn) en start van carnaval 2023 op 17 februari in de gemeente Maashorst wordt ook door DTV-Maashorst live uitgezonden. De productie daarvan is in handen van Videoclub Maashorst, voorheen Landerd-TV. De uitzending is te zien vanaf 16:30 uur op Ziggo: kanaal 41 / KPN, Telfort en XS4ALL: kanaal 1399 / TriNed: kanaal 501 / T-Mobile: kanaal 789.