Geniet in de verwarmde Moestempel van de grote optocht

Ook in 2023 Moestempel langs route optocht Schaijk

Ook in 2023 verrijst de Moestempel weer langs de route van de carnavalsoptocht in Schaijk.

Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op maandag 20 februari 2023 maar bent u slecht ter been of is lang staan geen optie voor u? Ook dit jaar is er weer een overdekte, verwarmde “tribune“. Vanaf een beschutte en comfortabele plek kunt u dan de geweldig mooie carnavalswagens aanschouwen.

De optocht start om 13.30 uur. De Moestempel is toegankelijk vanaf 13.00 uur en staat op de locatie Apotheek Schaijk en Welterusten in de Schutsboomstraat.
Loopgroepen, wagens, muziekkapellen, de optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar het gezellige terras in het centrum van Schaijk.

MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze unieke mogelijkheid inmiddels voor de 13de keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, en hun begeleiders, maar U bent ook van harte welkom.

Verwennerij
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een gezellig terras met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Dubbel genieten dus. Voor deze middag wordt een kleine vergoeding gevraagd; € 11,00.

De jaartverkoop is in dorpshuis de Phoenix op woensdag 15 februari van 09:30 – 12:30 uur.