Logo 66 jaar Moesland

Logo 66 jaar Moesland

Zoals iedereen wel weet bestaat het Moeslands carnaval in 2024 maar liefst 66 jaar. Net als bij het 55-jarig jubileum wil Stichting Carnaval de Moeslanden graag een passend logo voor dit jubileumjaar.

In 2013 werd het ontwerp van Sander Ottens gekozen tot beste logo en die is nu gruwelijk bekend bij de Kapotte Kachels. Dus wie weet wat het je allemaal gaat brengen.

Logo 66 jaar Moesland
De Stichting daagt dus iedereen uit om een passend logo te maken. Je bent helemaal vrij om iets te maken, de enige voorwaarde is dat het logo bruikbaar moet zijn voor pr-doeleinden.

Je kan jouw logo sturen naar penningmeester@moesland.nl.De penningmeester zal dan alle namen van de ontwerpers van de inzendingen verwijderen en de inzendingen aan het bestuur van het 66 jaar overleggen. Deze kiezen dan het logo voor het 66 jarig jubileum.