Uitleg tips Prins Djarek

Uitleg tips Prins Djarek

Uitleg tips Prins Djarek, zoals iedere keer bij het raden naar een nieuw prinsenpaar worden er tips gegeven door Stichting Carnaval de Moeslanden. In totaal kwamen er 8 tips. Hieronder de uitleg van de tips:

2022 tip 1 Vroeger heeft Prins Djarek vaak mee gedaan met de jeugdpronkzitting, toen nog Stuif es in. Vooral tonpraten als Driekske 0-0-niks, de neef van 007. Deelnemers kregen destijds een stuiver omgehangen voor deelname.
2022 tip 2 Prinses Senne is voorleeskampioen van Landerd geweest, daar is ze nog altijd heel trots op, dus alle vrienden weten dat wel. 😆
2022 tip 3 Eerste wagen met de jeugd met Krêk Gek (de club van ons prinsenpaar) was een alien die aan het vissen was: ‘Wij vissen in de toekomst’.
2022 tip 4 Prins Djarek heeft samen met zijn club 5 jaar de ochtendmis georganiseerd en gepresenteerd. De haan op onze kerktoren refererend naar de ochtend en een mis.
Indirect ook een verwijzing naar de kippen en hanen die los rond het huis lopen. En ook nog een verwijzing naar een van zijn favoriete artiesten, Gert van Boxtel met het nummer ‘d’n Haon’. Prins Djarek promoot Gert vrij actief binnen Schaijk, Koentje carnaval noemt hem altijd de voorzitter van de fanclub.
2022 tip 5 Op een gegeven moment verscheen het bord met “Wie-o-wie” bij de kom van Schaijk tegenover de brandweer; aan de Schutsboomstraat. De straat waar ons prinsenpaar woont. Tevens dicht bij het bord “Blij da ‘ge er bent…”, wat later zijn spreuk is.
2022 tip 6 Daarna stond het bord, met oranje spanband, in de Pastoor van Winkelstraat. De straat waar secondant Rick woont. De oranje spanband verwijst naar zijn werkgever Kouwenberg Infra. De werkzaamheden en het oranje uit het logo.
2022 tip 7 Een stuntman! Prins Djarek verkleedt zich graag en zeker ook weleens als stuntman.
Ook misstaat de titel “stuntman” onze nieuwe secondant niet…
2022 tip 8 Scouting, wie was er geen lid van? Nou ongeveer de hele club onze nieuwe prins wel! Op de achtergrond zie je de clubkleuren van Krêk Gek: blauw en groen. Aangezien de eerste jaren van de club zo ongeveer iedereen lid was bij scouting, hebben ze de rode scouting trui toegevoegd aan het officiële tenue van Krêk Gek.