Mats en Isabelle nieuw jeugdprinsenpaar in het Moesland

Mats en Isabelle nieuw jeugdprinsenpaar

Ze hebben het lang geheim moeten houden, maar op zondag 13 november mochten ze het iedereen laten weten. Jeugdprins Mats van Dongen en jeugdprinses Isabelle van Dinther heersen het komende carnavalsjaar over het Moesland.

Na twee jaar vond er eindelijk weer live een Jeugd 11-11-bal plaats in zaal De Raaf. Maar liefst 12 nieuwe Huppelpupkes werden voorgesteld, 11 raadsleden (waarvan 9 nieuw), 6 nieuwe leden van jeugdhofkapel Toeter mar Henne en een nieuw protocol. Adjudant Jax, opper Caylen, nar Ruben en hofdame Puck ondersteunen het prinsenpaar bij al hun activiteiten.

‘I love Moesland’
Dit jaar is het thema van Jeugdcarnaval Schaijk ‘I love Moesland’. De prins en prinses kwamen daarom uit een groot groen hart tevoorschijn. Het thema is vooral bedoeld voor de organisatie van onze activiteiten. Tijdens de jeugdoptocht in februari mogen alle jeugdclubs gewoon hun eigen thema kiezen.

Samen met prins Djarek en prinses Senne
Natuurlijk heersen de jeugdhoogheden niet alleen over het Moesland. Dat doen ze samen met de spliksplinternieuwe ‘grote’ prins Djarek en prinses Senne. Zij waren er ook bij om de oud-hoogheden Zef en Emma te afstalleren en de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses te installeren. Samen gaan ze er een mooi feestje van maken!