Seizoen 2021-2022 afgesloten

Seizoen 2021-2022 afgesloten voor commissie archief

Terwijl de diverse commissies van Stichting Carnaval De Moeslanden alweer de eerste vergaderingen voor het nieuwe seizoen 2022-2023 er op heeft zitten, heeft de commissie archief het seizoen 2021-2022 zojuist afgesloten.

Traditiegetrouw wordt er een compleet seizoen verwerkt in het archief, zowel digitaal als met daadwerkelijke fotoboeken. Dit jaar was een bijzonder jaar in alle opzichten met een carnaval in februari zonder optocht en een carnaval in mei met optochten.

Dit alles is mooi vastgelegd door Hoffotograaf Jan van Ballegooij, Jeugdhoffotograaf Roy Sijmens en de vele krantenartikelen uit de media. Sandra van Druten Van der Heijden heeft dit alles weer mooi overzichtelijk verwerkt in de plakboeken zodat het netjes bewaard kan blijven. En waar dit bewaard wordt? Eerst bij de stichting en daarna gaat het naar het Bhic, het Brabants Historisch Informatie Centrum, waar eigenlijk alles van het Moeslands carnaval wordt opgeslagen.