Moescruisers bij de Scotland Rally

Moescruisers bij de Scotland Rally

De Moescruisers uit Moesland doen mee aan de Scotland Rally 2022. Deze rally is (volgens de organisatie) “de mooiste roadtrip ter wereld die in 6 etappes over de meest spectaculaire wegen van Engeland en Wales tot in Schotland trekt”. En laat daar nu net een enthousiaste groep uit Schaijk aan meedoen.

Moescruisers
De Moescruisers bestaan uit Daniël van den Berg (Schôn Gekwakt), Mart Pashouwers en Roy Sijmens (beiden lid van Ge Kêkt Mar) en Moeszakske Joep Zonnenberg.

De heren zijn vol bepakt onderweg voor zes dagen rijden door een prachtige omgeving om 1.800 kilometer af te leggen. Het is volgens de organisatie aan de deelnemers zelf om te bepalen hoeveel kilometers je af gaat leggen. Verder kunnen er extra punten worden gekregen door het uitvoeren van opdrachten. De ultieme hoofdprijs is een jaar lang rondcruisen met een Mini Cooper. Of de Moescruisers hier ook voor gaan is niet duidelijk, maar volgens de organisatoren van de rally is deze ‘niet voor watjes’! Dan zit het met de Moescruisers wel goed, die zijn de jaarlijkse rally door de Moeslandse straten op Moesmaandag gewend.

Heren veel succes, maar vooral heel veel plezier!

Moescruisers bij de Scotland Rally

Moescruisers bij de Scotland Rally

Moescruisers bij de Scotland Rally