Optocht Schaijk 2022

Foto’s optocht Schaijk 2022 online

Eindelijk! Na een jaar geen optocht en een uitgestelde optocht in februari van 2022 hadden we weer een optocht. In mei! Nog nooit in de geschiedenis van het Moesland is er een optocht gehouden in mei. O.a. door Corona en de onzekerheid of de optocht wel door kon gaan in februari was tijdens de laatste clubvergadering besloten om de optocht te verzetten naar een later tijdstip in 2022. Dit is het weekend van 13, 14 en 15 mei geworden.

Weliswaar een optocht met minder deelnemers als dat we als Moesland gewend zijn, maar dat maakte de deelnemende clubs en bezoekers niks uit want het was één groot feest! Mooi weer, kleurrijke wagens en loopgroepen en een hele hoop toeschouwers.

Optocht Schaijk 2022
Dankzij de volgende toppers zijn de fotopagina’s weer gevuld met prachtige foto’s:

 • Bas Griffioen
 • Annie Snoeks
 • Jan van Ballegooij
 • Johan Snoeks
 • Mark van Zandvoort
 • Roy Sijmens
 • Naomi Bekkers
 • Sergio Boutkan
 • Edwin Smits
 • Manuela van Amstel
 • Danique van Laere
 • Michel van Druten
 • Corné van de Laar

En hier kun je alle foto’s van de optocht Schaijk 2022 bekijken.