Eindelijk weer een optocht in Schaijk

Eindelijk weer een optocht in Schaijk

Hé Hé, eindelijk mag ik voor het archief weer een mapje aanmaken voor foto’s van de optocht. Na 1 jaar geen optocht te hebben gehad in het Moesland gaat het zaterdag en zondag toch echt gebeuren: we hebben weer optochten!

En unieke deze keer. Nog nooit in de geschiedenis van Stichting Carnaval De Moeslanden is er een optocht gelopen in mei.
Weliswaar is er vaker een optocht uitgesteld, maar dan praten we over 1 dag en max 1 week, zeer uitzonderlijk dus.

Wat ook zeer uitzonderlijk is, zal het het weer zijn. De vooruitzichten zijn meer dan prima. Kortom: geniet Moesland! Geniet van deze unieke optochten die als zeer bijzonder de geschiedenisboeken in gaan!

Oh ja, er hebben zich ondertussen al verschillende fotografen aangemeld die foto’s gaan maken. Mochten er onder jullie ook nog personen zijn die wat foto’s en filmpjes maken, ik kan ze altijd gebruiken.

Verder wil ik aan de fotografen meegeven dat het opbouwen dit jaar niet op het Europaplein is, maar bij de Chinees.
Hoe dan ook, gruwelijk veel plezier allemaal en ook onze Prins Der Moeslanden met zijn laatste optocht als Prinske.