pronkzittingen in Moesland

Begin mei pronkzittingen in Moesland: welkom in de feesttent

Stichting Carnaval De Moeslanden moest eerder dit jaar de pronkzittingen nog uitstellen, maar weet inmiddels wanneer de drie voorstellingen gehouden worden: vrijdag 6 en zaterdag 7 mei. Het thema is ‘welkom in de feesttent’ omdat de shows plaatsvinden in de grote tent van De Potter. Die staat dan namelijk al klaar voor het carnavalsweekend, dat een week later alsnog gevierd wordt. De voorverkoop start zaterdag 16 april.

De voorbereidingen voor 43e pronkzittingen in Moesland zijn in volle gang. Het thema is bepaald, de kaartjes zijn gedrukt, de posters worden opgehangen, de pr-campagne draait op volle toeren en de artiesten zijn aan het oefenen. Ook dit keer kan het publiek een voorstelling verwachten vol entertainment van Moeslandse bodem. Een aantal oude bekenden betreedt het podium, maar ook nieuw talent heeft zich aangemeld. De show is een mooie afwisseling van tonpraters, toneelstukjes, dans en muziek onder toeziend oog van Prins Twan, Prinses Manon en hun gevolg.

Er staan drie pronkzittingen geprogrammeerd voor het eerste weekend van mei. De avondvoorstellingen op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei start om 20 uur. De entree bedraagt 12,50 euro. Zaterdagmiddag is er nog een show voor 55-plussers en mensen met een beperking vanaf 16 jaar. Kaarten à 9 euro hiervoor zijn verkrijgbaar via de reguliere kaartverkoop, maar ook bij de KBO op speciale verkooptijden. De verkoop start zaterdag 16 april om 15 uur in De Phoenix. Er is een limiet van zes kaarten per persoon. Niet-verkochte kaarten zijn nadien verkrijgbaar bij The Read Shop tijdens de reguliere openingstijden.

Bron: Arenalokaal.nl