G-team DAW wint overtuigend van Raad van 11

G-team DAW wint overtuigend van Raad van 11

Traditiegetrouw zou de wedstrijd 1 week voor carnaval plaatsvinden maar door Corona is alles anders, zo ook het onderling strijden tussen het G-team van DAW en de Raad van 11. Ditmaal was de wedstrijd op carnavalszaterdag op het hoofdveld van het sportpark van DAW. Met de muziek van de Hofkapel en in de rust een optreden van de Dansgarde was het goed toeven.

G-team DAW
De wedstrijd stond onder leiding van oud voorzitter van Stichting Carnaval de Moeslanden Leonard Steetsel en de vlaggers waren JeugdPrins Zef I en Jeugdprinses Emma I, zij hadden de belangrijke taak om deze beladen wedstrijd in goede banen te leiden.

De raad van 11, onder leiding van Prins Twan dun alleruurste, had de beker afgelopen editie gewonnen en waren er dus op gebrand om deze te behouden. Niets was echter minder waar, een goed voetballend en strijdend G-team was de duidelijke winnaar van dit onderling treffen. De Moescup mag weer een jaar naar de toppers van G-team van DAW.

Foto: Jan van Ballegooij