Moesblad 2022 weer in de bus!

Moesblad 2022 weer in de bus!

Moesblad 2022 is uit!!! Je zag ze vandaag weer overal in Schaijk opduiken, leden van Stichting Carnaval de Moeslanden, de Hofkapel, dansgarde, huppelpupkes en Jeugdcarnaval Schaijk om de Moesbladen bij de Moeszakken en Moeszakkinnen weer in de bus te doen.

Het is weer een ouderwets dik gevuld Moesblad 2022 geworden waar het Moesland weer trots op kan zijn. Ondanks dat er vorig jaar geen optocht is geweest is het een mooi en gevarieerd boek geworden.

Commissie krant, jullie mogen trots zijn op het prachtige resultaat!

Mochten jullie de bezorgers gemist hebben en je wilt toch een gift doen voor het Moeslands carnaval, dan kan dat bij de daarvoor bestemde collectebus die staan bij de klantenservice van Albert Heijn, Jumbo of bij Read Shop.

Online Moesblad
Zowel het Moesblad van de ‘grote’ als van de jeugdcarnaval komt ook weer op deze site staan bij de rest van de Moesbladen.