Inschrijvingen optocht Moesland

Inschrijvingen optocht Moesland

Inschrijvingen optocht Moesland, de eerste zijn binnen. Hoewel het over een week carnaval is hebben we geen optocht op Moesmoandag. Tijdens de laatste clubvergadering was er al besloten dat er een alternatieve datum zou komen voor de grote Moeslandse optocht. Dat wil niet zeggen dat er in het Moesland niet volop gebouwd wordt. De MoesNOS is al op bezoek geweest bij enkele clubs en het is mooi om te zien dat het langzaam aan toch begint te leven.

En….er is weer een nieuwe club bij: We Zèn Der Ôk Nog. Mooi, heel mooi zelfs dat er weer jeugd is in Schaijk die zin heeft om een wagen te maken. Klasse!

Inschrijvingen
De eerste officiële inschrijvingen zijn dan ook bekend bij Stichting Carnaval de Moeslanden. Het houdt nog niet over, maar dat is ook logisch als je weet dat de optocht pas in mei wordt gelopen. Mocht je na de carnaval ook zin hebben om mee te doen aan de carnavalsoptocht van Schaijk geef je dan op via de site van Stichting Carnaval de Moeslanden.

Dit is wat tot nu is ingeschreven:
Kleine loopgroep
– Duk te Loat – Da week nog nie

Grote loopgroep
– Dorstige Raven – 55 jarig jubileum cv.Dorstige raven
– Lo Mar Toete – Wij hebben jullie geMIST
– Geer d’r Bé – “Vir’us Carnaval in mei”

Individueel
– Vur Echt – Vurrig joar mi un Bokkepruik op de bank. Nu weer knuffelend door het Moesland!
– CI Remie – Moeslands urste potkast

Wagens
– CV Ut Nauwt Nie – Dinosaurussen / Dino’s
– CV Ge Kekt Mar – Dromen worden werkelijkheid
– Goei Geknoei – Vikingen
– CV We Zèn Der Ôk Nog – Piratenschip