Filmbeelden carnavalsoptocht Schaijk 1982

Filmbeelden carnavalsoptocht Schaijk 1982

Filmbeelden carnavalsoptocht Schaijk 1982 zijn binnen! Ik zei het afgelopen week al, er komen nieuwe filmbeelden aan van de carnavalsoptocht van o.a. 1982. Unieke beelden die weinig mensen hebben gezien. De film laat beelden zien van o.a. de Durdouwers, Jong van Harten, de Durzuipers en Asjemenou. Ook veel aandacht voor de jeugdprinsenwagen van dat jaar. Logisch, want op die prinsenwagen staat André van Thiel (huidig bestuurslid van Jeugdcarnaval Schaijk). De vader van André, Jan, heeft de beelden gemaakt.

Het filmen werd destijds gedaan met video8, beelden zonder geluid. Maar dat is opgelost met carnavalskneiters uit die tijd!

Erg blij met deze beelden, dus ik vraag het nog maar eens: mocht je zelf beelden hebben van carnaval in Schaijk, laat het weten! Mail me, app me of geef het door aan iemand van de Stichting. Ik zie de beelden en/of foto’s graag verschijnen!