Optocht Schaijk - 1976

Filmbeelden optocht Schaijk 1976 opgedoken

Het is en blijft toch altijd kei mooi om oude filmbeelden te vinden van de Schaijkse optocht!
Ditmaal zijn er beelden opgedoken van de carnavalsoptocht van 1976 en gemaakt in de Van de Venlaan te Schaijk.

Oude banden
Ditmaal komen ze niet van oude videobanden, maar van zgn. video 8 spoelen. De familie van Thiel van der Heijden had deze nog op zolder staan en wilde ze graag digitaal hebben. Dus aan de slag gaan om deze te digitaliseren. Op deze banden stonden niet alleen beelden van de familie, maar ook van de optocht van Schaijk. Prachtig om dit weer terug te zien en van goede kwaliteit. Jan en Betty; kei bedankt! Kortom, te mooi om niet te delen en dat doe ik dan ook graag. Bij deze:

Mocht je zelf nog nog spullen hebben van de Schaijkse carnaval, laat het weten: info@deoptocht.nl.