Ziekenbezoek Schaijk seizoen 2021-2022

Ziekenbezoek in het Moesland, voor jong en oud!

Stichting Carnaval de Moeslanden gaat komend jaar, koste wat kost het ziekenbezoek organiseren. “Want wij moeszakken en moeszakkinnen; wij passen op elkaar. Ook met Carnaval. Juist met Carnaval! Zeker nu leeft de behoefte om mensen een hart onder de riem te steken, meer dan ooit.”, aldus de commissie ziekenbezoek

Op vrijdagmiddag 25 en zaterdagochtend 26 februari, gaan de Prinselijke echtparen met hun gevolg met alle plezier even bij deze mensen langs. Zij worden verblijd met een glimlach, een dansje en een kleine carnavalsattentie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd) prins en prinses een bezoekje brengen. Uiteraard zal de vorm van het bezoek afgestemd zijn op de dan geldende coronamaatregelen.

Opgeven voor ziekenbezoek
Want wij moeszakken en moeszakkinnen; wij passen op elkaar. Ook met Carnaval. Juist met Carnaval! Zeker nu leeft de behoefte om mensen een hart onder de riem te steken, meer dan ooit. Wanneer je iemand op wil geven, doe dat dan uiterlijk 18 februari. Opgeven kan per mail ziekenbezoek@moesland.nl.