Nishut Schaijk

Aanmelden voor bouwen in nishut

Zoals je onlangs op deze pagina hebt kunnen lezen, gaat de optocht door. Is het niet tijdens carnaval i.v.m. de coronaregels, dan is het een andere tijd van het jaar. En dat is goed nieuws, zo kan er toch gebouwd worden en ben je gegarandeerd dat de creatie door velen kan worden bekeken.

Nishut Waterstraat
Navraag bij Stichting Carnaval de Moeslanden leverde op dat er nog plek is in de nishut. De nishut is in eerste instantie bedoeld voor de oudere jeugd die meedoet aan de jeugdoptocht, maar mocht er ruimte over zijn in de nishut dan kunnen daar ook clubs bouwen die meedoen aan de grote optocht op Moesmoandag.

Mocht je als club graag meedoen aan de optocht met een wagen en je hebt geen bouwruimte? Vul dan dit formulier in en wie weet kun je terecht in de nishut! Het gaat altijd in overleg met Jeugdcarnaval Schaijk, want je weet het.. de jeugd gaat altijd voor!