Carnavalsoptocht Schaijk - 2020

Smoesproat: Geen optocht is geen optie!

Tijdens de clubvergadering van afgelopen maandag is er besloten dat de optocht hoe dan ook door gaat. Nu niet al te snel gaan juichen. De optocht gaat door, maar dat wil niet zeggen dat dit ook met carnaval is.
Het kan zo maar zijn dat er vanwege de coronaregels de optochten niet door kunnen gaan. De clubs hebben echter besloten dat de optocht wel door gaat, zij het op een ander tijdstip (mocht de optocht met carnaval geen doorgang vinden). Het kan een maand later zijn, of drie, maar de optocht wordt gelopen in 2022.

Goed nieuws
Dat is goed nieuws, vooral voor de bouwers die weten nu zeker dat ze niet voor niets bouwen en dat hun creatie getoond gaat worden aan een groot publiek. Maar voor nu gaan we er vanuit dat carnaval (en dus ook de optocht) gewoon doorgaat.

Smoesproat
Smoesproat was er als de kippen bij en heeft weer een column geschreven. Nummer 101 ondertussen alweer.
De column ‘Gin optocht is gin opsie’ kun je hier teruglezen.