Jeugdprins Zef van Vugt en Jeugdprinses Emma Peters

Jeugdprins Zef I en Jeugdprinses Emma I

Het was weer anders dan anders, de onthulling van de nieuwe jeugdhoogheden in het Moesland. De officiële afstallatie van Prins Tijn en Prinses Sanne en de onthulling van de nieuwe hoogheden zou plaatsvinden tijdens
het jaarlijkse Jeugd 11-11-bal op zondag 14 november 2021, maar corona stak daar een stokje voor. Toch ging Jeugdcarnaval Schaijk niet bij de pakken neerzetten en ze bedachten een nieuw plan.

De nieuwe hoogheden liepen al even met hun geheim rond en het lukte bijna niet meer om het stil te houden. Het was dus even snel schakelen na het afgelasten van het Jeugd 11-11-bal op het laatste moment. Met de ervaring van vorig jaar in de achterzak werd een onthullingsfilm bedacht. Op woensdag 24 november werd deze onthullingsfilm om 11.11 uur op beide basisscholen in Schaijk getoond in alle klassen. De nieuwe hoogheden zaten dus tussen hun eigen klasgenoten toen hun grote geheim werd onthuld.

Komende carnaval heersen Jeugdprins Zef van Vugt en Jeugdprinses Emma Peters over de jeugd van het Moesland. Dit doen ze samen met Opper Cas, Adjudant Mats, Nar Bram en Hofdame Liz, onze raadsleden, onze Huppelpupkes en Jeugdhofkapel Toeter mar Henne. Het thema van dit jaar is ‘Let’s party’, dus trek je dansschoenen maar vast aan.

De onthulling kun je hier bekijken.