Installatie Remco van Binsbergen en Jolijn Grouwstra

Gerco van Binsbergen nieuw raadslid

Ondanks dat het 11-11-bal niet door kon gaan was zondagmorgen wel de traditionele brunch voor de leden van Stichting Carnaval De Moeslanden, Jeugdcarnaval Schaijk, de hofkapel en de dansgarde. Onder het genot van een hapje en drankje werd het nieuwe seizoen geopend.

Waar normaal gesproken nieuwe raadsleden worden geïnstalleerd tijdens het 11-11-bal, werd er nu een uitzondering gemaakt voor dit nieuwe raadslid en partner.
Corona heeft al veel invloed gehad op de carnaval in Schaijk de afgelopen tijd blijkt maar weer eens.

Gerco en Jolijn nieuwe leden
Gerco van Binsbergen is vanaf seizoen 2021-2022 een nieuw raadslid voor Stichting Carnaval de Moeslanden. Zijn partner Jolijn Grouwstra is daarmee toegetreden tot MnM (de vrouwen van de raad). Zij werden geïnstalleerd door Prins Twan I en Prinses Manon en welkom geheten.

Gerco is 45 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Assendelft en woont samen met Jolijn in Schaijk. Naast carnaval is Gerco ook een groot fan van NEC Nijmegen.
Gerco en Jolijn, namens het Olling Moesland veel succes en vooral veel plezier!

Dansgarde
Verder werd er afscheid genomen van vele dames van de dansgarde. Er blijft er 1 en er komen maar liefst 7 nieuwe dames bij de dansgarde.
Ook goed nieuws vanuit de Hofkapel, ze hebben weer nieuwe nummers toegevoegd aan het repertoire en zijn volgens de Prins weer helemaal “up-to-date”.

Na deze plichtplegingen werd iedereen op de foto gezet door Hoffotograaf Jan van Ballegooij.