Nieuwe single Pap & Pudding Ladykiller

Carnavalsduo Pap & Pudding lanceert nieuwe single

Een mooiere dag om een nieuwe carnavalssingle te lanceren is er niet. Vandaag gaat de nieuwe single van Pap & Pudding in première. Zoals jullie weten ben ik een groot voorstander van carnavalsmuziek met een hoempa en in ‘oe eigen toal’, en daar is Pap & Pudding een fantastisch voorbeeld van.

Pap (René van Rooij), geboren in Herpen, woonachtig in Oss, Pudding (Hans van Erp) geboren in Oss, opgegroeid in Herpen, thans weer woonachtig in Oss. Het duo is rond carnaval sinds zo’n 15 jaar al niet meer weg te denken uit de kroeg of feesttent. 11 November lanceren zij hun single (Ik ben geen)”Ladykiller”. Een pakkende cover van een gelijknamig lied uit 1976 van Arne Jansen. De primeur wordt toebedeeld aan de online radiostream van Radio Favoriet, waar de nieuwe schijf rond 11.11 wordt gelanceerd. Direct daarna is hij online op de diverse muziekdiensten en op YouTube.

Ondanks de lancering 11-11 is het niet per se een carnavalslied. Van Rooij: “Ik bid onze Lieven Heer van het kruis dat carnaval 2022 doorgaat, maar ik durf er geen gif op in te nemen”. Het is daarom ook meer een feestnummer geworden, wat het hele jaar door gedraaid kan worden. Tijdens de opening van het Osse carnaval in café Bellevue gaat het gastronomische duo -zoals zij zichzelf noemen- kijken hoe de Ladykiller aanslaat bij het publiek.

Vanaf 11.11 uur is de clip van Pap & Pudding hier te bekijken.