Stichting Carnaval de Moeslanden: Moeslands bierglas

Moeslands bierglas

Nooit geweten dat het bestond: een officieel Moeslands bierglas. Maar het bestaat dus echt! Afgelopen week kreeg ik een appje van familie van Boekel en die vertelde me dat ze iets moois hadden voor het archief en of ik interesse had. Uiteraard had ik interesse! Alles wat met Moeslands carnaval te maken heeft is een aanwinst voor het archief en is meer dan welkom.

Onbekend welk jaar
Het Moeslands bierglas is in een perfecte staat. Ik begreep dat dit bierglas altijd in de vitrinekast is blijven staan en dat er zelfs nog nooit uit is gedronken. En dat is te zien, de opdruk, de gouden rand aan het glas en het glas zelf is in perfecte staat. Fantastisch mooi om te zien. Het enige wat ik nog niet weet is uit welk jaar dit Moeslands bierglas komt en ter ere van welke gelegenheid deze is uitgebracht.
Dus, mochten er lezers zijn die dit wel weten dan hoor ik dat heel graag. Dan kunnen we met deze informatie het archief nog completer maken.

Heb je zelf nog iets?
Mocht jij, of iemand die je kent, nog mooie dingen voor het archief hebben dan is dit meer dan welkom. Stuur een mailtje naar info@deoptocht.nl of archief@moesland.nl en dan maken we een afspraak. Denk niet ‘daar zullen ze wel niets aan hebben’ of ‘knikker het maar in de kliko’, want we zoeken nog van alles en wegknikkeren kan altijd nog.
Dank namens het olling Moesland!

Moeslands bierglas - Schaijk