Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Frank Minten winnaar prijsvraag

Een bijzonder carnavalsjaar is het… Geen carnaval, geen optocht, geen prijsuitreiking en geen Goapmerrege. Een jaar om snel te vergeten wat mij betreft en dan zullen we het in 2022 maar eens godsgruwelijk over doen. En niet te lui!

Maar, ondanks deze malaise was er toch een prijsuitreiking. Dit jaar kon niet geraden worden wie de optocht zou winnen, maar welke wagen de allermooiste aller tijden zou worden! En dat heb ik geweten. Erg veel inzendingen binnen gehad. En volgens jullie zou het gaan tussen Moi Gekloi en Vur Mekoar (een enkeling daargelaten die een andere club in gedachten had).

Uiteindelijk werd Vur Mekoar verkozen tot allermooiste en dat betekende dat er lootjes moesten worden getrokken. Uiteindelijk wint Frank Minten de prijs, die ondertussen al voor de 20e keer beschikbaar is gesteld door Stefan van Ras van dun Bento! Kei bedankt Stefan en Frank van harte gefeliciteerd!

Zoals je ziet staat Frank te stralen van geluk 😉