Eric Hoekstra - De Sfeer Die Raakt 2021

De sfeer die raakt…

Foto’s, bewegende beelden, voice-over, teksten en muziek het zijn allemaal ingrediënten voor een documentaire. Dit heb je allemaal nodig voor een mooie productie. Gelukkig is het Moesland altijd erg bereidt om mee te helpen. Dat doet ons goed, want zonder jullie input kunnen wij ook niets. Dus bij deze; iedereen die op wat voor manier ook zijn steentje heeft bijgedragen: nogmaals kei bedankt!

Ik spreek ook namens Bas Griffioen en Jos Jacobs, we zijn enorm geroerd door de enorme berg reacties. Echt fantastisch! Geweldig om te lezen hoe jullie de documentaire hebben beleefd.

Maar…wat is een documentaire zonder titelsong. Hillemoal niks! Er zijn dus nog twee personen die iets fantastisch hebben neergezet voor deze documentaire. Een titelsong die naadloos in de documentaire overging. En…die dat ook in een hele korte tijd hebben gemaakt!

Eric Hoekstra en Toni Visschers, jongens echt fantastisch wat jullie hebben geproduceerd.
Begin er maar aan, een nummer schrijven voor de docu. En dat in een hele korte tijd. We gaven Eric input en hij is aan de slag gegaan om de teksten te schrijven. Samen met Toni een productie gemaakt waar je u tegen zegt!
De titel ‘De sfeer die raakt’ zegt echt alles.

Ik krijg nog steeds kippenvel bij het beluisteren van het nummer. Echt een diepe buiging voor jullie!

Downloaden
Het nummer ‘De Sfeer Die Je Raakt’ kun je hier downloaden.