Prijsvraag 2021

Ook dit jaar weer een prijsvraag

Al weer voor het 20e jaar wordt er door deoptocht.nl en Bento Sport- en Teamwear een prijsvraag uitgeschreven waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Normaal gesproken moet de winnaar van de optocht geraden worden en de winnaar van de Lasnie-bokaal, maar aangezien we dit jaar geen optocht lopen kunnen die vragen weer de kast in tot 2022.

Moesland’s Mooiste
In de media is al veel geschreven over Moesland’s Mooiste, de mooiste wagen ooit gemaakt in het Moesland. Op carnavalszaterdag wordt er tijdens de live-uitzending bekend gemaakt wat de mooiste wagen is die ooit door de Schaijkse straten heeft getrokken. Maar…jij kunt raden wie de mooiste wordt en daarmee mooie prijzen winnen!

Ga snel naar de prijsvraag en doe mee! Veel succes! Je kan inzenden tot zaterdag 13 februari 2021 (22.11 uur).