Moesbladen Schaijk weer online

Moesbladen weer online

De Moesbladen, beter bekend als onze carnavalskranten, staan weer online. Dankzij de commissie krant zijn deze weer digitaal aangeleverd en zo blijven ze bewaard voor het nageslacht. Deze Moesbladen kun je hier terug vinden.

Bijzondere uitgave
Dit jaar is het een bijzondere uitgave geworden. Dit heeft alles te maken met het coronavirus waardoor er een aangepast Moesblad is uitgekomen. De krant voor de senioren heeft minder pagina’s en de adverteerders hebben allen geadverteerd zonder hun eigen logo’s. Verder hebben de clubs de mogelijkheid gekregen om een klein stukje tekst of limerick te plaatsen.

De jeugd heeft wel een complete carnavalskrant. En het moet gezegd worden beide versies zien er geweldig uit!

Financieel
Waar normaal, tijdens het bezorgen van de krant, met de collectebus werd rondgegaan is dat dit jaar niet gebeurt. Inderdaad, dankzij Corona.

Nu bestaat er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te leveren in de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn of Jumbo.

Of u kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnr: NL04RABO0146392868 op naam van Stichting Carnaval De Moeslanden te Schaijk met vermelding ‘Gift Moesblad’