Moesblad 2020 - Schaijk

Carnavalskrant 2021

Stichting Carnaval De Moeslanden heeft besloten om ook dit jaar een carnavalskrant uit te brengen ondanks de voor iedereen moeilijke tijden. Daarmee wil de stichting alle Moeszakken en Moeszakkinnekes een hart onder de riem steken: een groot, groen, warm, Moeslands carnavalshart. Het wordt weer een spetterende uitgave met veel nieuws over het carnaval én uiteraard over het jeugdcarnaval van 2020 én 2021!

In het laatste weekend van januari zal de krant in alle Schaijkse brievenbussen vallen. Mocht u onverhoopt geen carnavalskrant hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl. Dan zorgt Stichting carnaval de Moeslanden ervoor dat u er alsnog een in de bus krijgt. En mocht u meerdere exemplaren willen ontvangen, laat dat dan ook even weten.

Dit jaar wordt er vanwege corona niet aan de deur gecollecteerd. U kunt uw vrijwillige bijdrage deponeren in de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn of Jumbo. Of u kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL04 RABO 0146 3928 68 op naam van Stichting Carnaval De Moeslanden te Schaijk met vermelding ‘Gift Moesblad’.

Daarmee maakt u volgend jaar het carnavalsfeest weer voor jong en oud mogelijk!