Jeugprins Tijn I en Jeugdprinses Sanne 2 nieuwse heersers Jeugdcarnaval Schaijk

Jeugdprins Tijn I en Jeugdprinses Sanne II

Tijdens het online 11-11-bal van Jeugdcarnaval Schaijk werden Tijn Coolen en Sanne Roefs als nieuw jeugdprinsenpaar bekend gemaakt. Prins Tijn I en Jeugdprinses Sanne II worden versterkt met opper Rens van Hout, hofdame Hanne van der Bolt, adjudant Juup van Casteren en nar Lars van Zandvoort. Het thema van dit jaar is “Bijzonder Moesland”. En dat het een bijzonder jaar wordt, dat is nu al duidelijk met het online 11-11-bal. Jeugdprins Tijn I en Jeugdprinses Sanne 2 van harte gefeliciteerd en heel veel plezier!

Afscheid
Er werd ook afscheid genomen van René Derks en Lean van Ras. Beiden kregen een mooie onderscheiding. Maar waar afscheid wordt genomen is er ook ruimte voor nieuwe mensen, Johan Appelhof gaat de technische commissie kracht bijzetten.

Peter Jan van der Ven
Een aparte vermelding voor Peter Jan van der Ven en Martien van Leuken is zeker op zijn plaats. Die hebben er beide heel wat uren in zitten om deze film te maken. Grote klasse mannen!