Boy Janssen met zijn optreden tijdens (s)Moesland's Tonproatavond 2019

Kaartverkoop Smoeslandse tonproatavonden

Na het succes van vorig jaar vinden in het weekend van 2, 3 en 4 oktober weer de Smoeslandse tonproatavonden plaats in Schaijk. Woensdag 2 en donderdag 3 september zijn vanaf 19 uur kaarten voor dit spektakel te koop bij SMAAK! (proeflokaal de Werkplaets) aan de Runstraat 67 in Schaijk.

“Zoals het er nu voorstaat gaan we ervoor, weliswaar in een aangepast jasje”, vertelt organisator Stefan van Ras over de Smoeslandse Tonproatavonden, die plaatsvinden bij SMAAK! (proeflokaal de Werkplaets) aan de Runstraat 67 in Schaijk. “Vanwege de nu geldende maatregelen en het daarmee beperkte aantal bezoekers dat we toe kunnen laten, is besloten om er dit jaar een tonproatweekend van te maken.”

De tonproatavonden staan gepland op vrijdag 2 oktober om 20 uur (zaal open om 19 uur), zaterdag 3 oktober om 20 uur (zaal open om 19 uur) en zondag 4 oktober om 14 uur (zaal open om 13 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar à 15 euro per stuk. Maximaal 4 kaarten per persoon. Tevens worden uw contactgegevens genoteerd bij de kaartverkoop.

Bron: Arenalokaal