Mooi eerbetoon Maf Mar Moi voor Abraham René

Mooi eerbetoon van Maf Mar Moi voor Abraham René

Ja, en dan is het zover, dan ben je 50.En dan wordt je toegevoegd aan een Whatsappgroep, die van “Praalwagen 2020′ van Maf Mar Moi. Ik zag al wat bekende namen er in staan, maar wist niet zo goed wat het in zou gaan houden.
Niet veel later komt er onderstaand bericht in te staan.
Was er zelfs stil van. Dank voor deze mooie woorden en graag gedaan. Te veel eer voor mij alleen, we maken carnaval met zijn allen en daar ben ik een klein onderdeeltje van.

PS
Gaan we nu wel beginnen met Loef United?

Beste! René
Wij zijn vereerd dat wij onze felicitaties aan jou uit mogen dragen! Bij deze dus: een uitzonderlijk zeer toe gewenste “van harte gefeliciteerd!!!”
René voorheen kende je misschien enig individu al persoonlijk maar ons ontmoeten jaren geleden was misschien wel een kleine strubbeling… wij bouwde toen vrijwel ontwetend en ontketend heel de bouwschuur vol voordat je met jouw toen huidige CV ook de bouwschuur betrok. Maar na enige flesjes gerstenat en de verhuizing naar achteren voor ons ontstond daar een heuse bouwburenliefde!

Na enkele jaren was deze zo hecht dat we weer saampjes in een schuur kwamen te zitten! Ook al troefde we jullie menig jaar af in het urste van de schuur zijn, Zat je daar niet mee en je moedigde ons zelfs aan!
Elk jaar hoor ik wel het zinnetje ‘aan de plekploeg ligt het nie!’ Voorbij komen ongeveer 121 keer… ja van menig masterclass éénlaagplekken hebben we mogen genieten!

Ook ben jij het carnavalsliefdewaakvlammetje onder ons met jou posts op social media en jouw deoptocht.nl laat je ons steeds meer zin krijgen in de aankomende carnaval!

Jouw tips en tricks die je ons hebt geleerd in de jaren dat we samen carnavalswagens bouwen hebben ons clubje naar ongekende hoogte doen stijgen! Drie maal op rij! eerlijkheid gebied me te zeggen dat we zonder jouw fine-tuning en kneepjes van het vak dat waarschijnlijk nooit bewerkstelligd hadden!

Helaas zijn we nu geen bouwbuurtjes meer, maar gelukkig weet je de weg nog en kom je ons nog steeds een bouwbezoekje brengen wij zijn dan ook altijd blij jouw te zien!
Nu ben je 50 lentes jong! En wij als Maf Mar Moi kunnen dit heugelijk feit niet zomaar voorbij laten gaan. Wij wensen je een hele feestelijke en onvergetelijke dag toe! Geniet er van!

Met vriendelijke groet,
CV Maf Mar Moi