Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Jacky van Beusekom wint prijsvraag

Bij Maf Mar Moi houden ze wel van een gokje en vaak wordt er ook nog gewonnen. Zo ook dit jaar. Jacky van Beusekom was de enige die beide vragen goed had. En wat nog mooier is, is dat hij (samen met Jos Jacobs) de winnaars werden van de Lasnie-bokaal in 2020. Vertrouwen in eigen werk.

19e jaar
Het is ondertussen al de 19e keer dat de prijs werd overhandigd door Stefan van Ras (ge wit wel die enne van dun Bento). Wat als grapje begon is nu wel degelijk een vast onderdeel geworden van de Schaijkse carnaval. En daar wil ik Stefan voor bedanken, mooi dat hij dit belangeloos, maar vooral als carnavalsliefhebber doet. Jacky van harte gefeliciteerd met je prijs en volgend jaar is er weer een nieuwe ronde, met nieuwe kansen! Op deze pagina staan alle winnaars vanaf dag 1.